Att satsa på tennis

Det är otroligt roligt att spela tennis och kolla på tennismatcher, både på tv och live. Den som vill lägga till något mer till tennisupplevelsen kan testa att också satsa pengar på tennis. Det är inte alla betting bolag som erbjuder detta, men ett företag där du kan satsa på tennis är Unibet. På http://unibetmobilen.se kan du se att du kan satsa på odds via mobilen eller surfplattan via de olika betting apparna för Android, Windows Phone och iPhone eller iPad. Naturligtvis kan du också spela på tennis på Unibet via datorn om du föredrar det.

Det finns otroligt många olika möjligheter att spela på tennis på Unibet. Man kan välja mellan Grand Slam, ATP, WTA, ATP Doubles, Challenger, Davis Cup, Fed Cup och WTA Doubles. Inom varje av dessa kategorier finns det ännu fler valmöjligheter, exempelvis Australian Open, Australian Open Damer, Specialer, US Open och US Open Damer – alla under Grand Slam. Dessutom kan du välja att se statistik, livescore & resultat, live-kalender och Unibet TV med tennismatcher. Naturligtvis kan du antingen satsa på matcherna innan de börjar eller satsa under tiden med så kallad live betting.

Det som är extra bra med att satsa på tennis just på Unibet är, förutom utbudet, att man kan känna sig trygg och säker på att man inte kommer att luras. Unibet har godkänts av flera fristående organisationer som arbetar med att kontrollera säkerheten hos spelbolag på internet. Dessutom har du möjlighet att välja mellan en rad säkra och tillförlitliga in- och utbetalningsmetoder, såsom Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, paysafecard, Ukash med mera. Det kanske bästa av allt är att du också kan ta del av flera olika bonusar, erbjudanden, kampanjer och tävlingar, där du bland annat kan vinna en resa för två till UFC 178 i Las Vegas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *