Dyrt att snusa

Det är mycket dyrt att snusa idag och många klagar förstås över priserna. En dosa snus kan gå på uppåt femtio kronor och för någon som snusar dagligen så är det ett högt pris i det långa loppet. Vad många inte vet är att man mycket enkelt kan tillverka sitt helt egna snus och att det vidare inte alls är speciellt dyrt eller ens tar någon lång tid. Det bästa av allt är att du också kan välja om du vill ha portionssnus eller vanligt lössnus.

För att tillverka sitt egna snus så beställer du enkelt hem den sats med snus du vill ha och följer därefter instruktionerna. Lössnus är något enklare att framställa då det endast kräver att du tillsätter vatten medan ett portionssnus du köpt måste fermentera i ugn, men i slutändan så behöver du själv inte göra speciellt mycket utan allting reder sig helt och hållet på egen hand.

Som du säkert förstått sedan tidigare så kan du spara mycket med pengar när du köper in dessa snussatser istället för att du köper snuset ditt i butik, detta då du får fram så pass mycket mer snus hemma än vad du kan köpa i butik för samma summa pengar. Du kan också anpassa ditt snus med olika smaker beroende på hur du själv vill ha det. Du har med andra ord ett större urval, ett billigare pris och fler möjligheter till att hitta det perfekta snuset för dig själv och utveckla helt på egen hand, vidare så är det förstås roligt och lärorikt att framställa något på egen hand också, och många gör sin egen tobak till en hobby i vardagen som inte bara smakar gott men som även sparar en hel del pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *