Jag hade klamydia och testade mig enkelt med produkter från internet

Ja, som rubriken antyder så hade jag klamydia och testade det hemma i lugn och ro med hjälp av produkter ifrån internet och hemsidan klamydiatest.net. Det hela började med att jag hade haft sexuellt umgänge med flera kvinnor och varit dum nog att inte använda skydd. De alla hade p-piller och jag tänkte endast på att inte få barn när det kom till sex. Som många andra tänkte jag naturligtvis att könssjukdomar gällde alla andra, men att det inte kunde drabba mig. Det var mycket dumt. Efter någon vecka av att ha varit med flertalet kvinnor började det klia, svida och det kom vita flytningar ur penis.

Jag tänkte bara att jag hade blivit lite skavd och välanvänd på senaste tiden, men när besvären inte försvann inom ett par dagar började jag bli orolig och sökte på internet. När jag knappade in symptomen på internet dök klamydia genast upp bland resultaten. Jag visste det så snart jag såg att det kunde vara klamydia. Samtidigt fann jag klamydiatest.net som erbjuder klamydiatest. Dessa test beställer man från internet och de kommer sedan hem i brevlådan. Jag tänkte att det var ett snabbt, smidigt och enkelt sätt att bekräfta min könssjukdom så jag beställde hem ett test.

Testet hade kommit hem inom några dagar och jag testade mig på bara en 10 minuter. Naturligtvis visade det sig att jag var smittad, vilket faktiskt var en lättnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *