SB Husbil & Husvagnsservice AB

När man kollar upp lite på sbhusvagnsservice.se förstår man att här erbjuds man oslagbar service av husbilar, husvagnar och släp. Informationen på http://www.sbhusvagnsservice.se/ vittnar om att detta är ett företag som har full koll på vad de pysslar med. De har hela 30 års yrkeserfarenhet och det är ju ganska så svårslaget. Det är bra att göra servicekontroll innan man ger sig iväg på semester. Detta kan i vissa fall skötas för sent så att servicen inte hinner bli klar innan man ska ge sig ut på vägarna. Tänk därför på att göra det i god tid så att det inte kolliderar med semesterplanerna så att de går i stöpet bara för att du varit lite glömsk. Hos SB kan du få en proffsig genomgång och bra service.

Tjänster som erbjuds hos SB
De fixar med allting som din husbil/husvagn behöver. De ordnar årsservice, husvagnsservice, fuktmätning, provtryckning av gasolsystem, åtgärdande av fuktskador, plåtbyten, arbeten med värmepannor och kylskåp, gasolutrustning och mycket mer därtill. De kan även hjälpa till med montering och installering av olika grejer man kan tänkas vilja ha på sin husbil/husvagn. De kan till exempel hjälpa till med installering/montering av AC, markiser, backkamera och cykelställ.

Auktorisering och samarbetspartners
SB Husbil & Husvagnsservice är auktoriserade för de största märkena så som Burstner, Niesmann, Alde, Truma, Dometic och Thetford. De samarbetar med MälarCamp, Kurts Husvagnar, Hobby, Dethleffs, LMC, Solifer Polar, Skokloster husbilar & husvagnar, Husbilen i Åkersberga med flera.

Kontakt och öppettider
Kontaktuppgifterna finns på hemsidan och man kan nå dem via telefon eller mail. De telefonnummer man kan nå dem på är 08- 59115190 och 070-5666253. Mailadressen är sbhusvagnsservice@telia.com. De håller öppet måndag till torsdag mellan 08-16. Fredagar håller de öppet mellan 08.14. man håller stängt både lördagar och söndagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *