Sidan om tennis

Är du sugen på att börja spela tennis? Då är detta sidan som du ska besöka. Här hittar du all info som du behöver när du ska börja spela tennis. Allt från information om vad du ska ha för tennisrack när du är nybörjare till vilka klubbar som passar dig som inte har någon erfarenhet alls av denna alldeles fantastiskt roliga sport som passar alla.

Som sagt, på denna sidan så hittar du all info som du kan tänkas behöva för att bli bra på att spela tennis. Nu säger vi inte att du kommer bli någon världsstjärna, utan självklart riktar sig även denna sidan till spelare som mest spelar tennis för att få lite motion. Det är faktiskt en alldeles utmärkt motionssport även för de som börjar komma upp i åren!

Om du har några funderingar kring det här med tennis, det kan vara från allt mellan himmel och jord (inga frågor är för dumma för att ställas!) så tveka inte att höra av dig. Det går bra att lämna en kommentar eller också maila oss. Vi har även ett telefonnummer under ”kontakt” som du kan nå oss på alla dagar i veckan.Tennis är underhållande - både som spelare samt åskådare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *